Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar
Fixa Projektet arkiv
RSS

Fixa projektet > inlägg '2022' 'december'

Köksrenovering på begränsad budget
Köksrenovering på begränsad budget
Att få ett helt nytt kök på plats är ofrånkomligen en rätt så kostsam historia, och många gånger kanske det inte behövs. Bara för att du är trött på färgerna i ditt kök behöver du ju inte slänga ut hela rasket. Att exempelvis måla om köksluckor och lådfronter kan skapa en helt ny känsla i köket utan att det kostar en förmögenhet.
4 smarta förvaringstips
4 smarta förvaringstips
Förutom kärlek är förvaring en av få saker som det knappt går att få för mycket av. Till att börja med måste kläder och skor ha någonstans att vara när du inte har dem på dig. Lägg därtill handdukar och lakan, städprylar och någon verktygslåda eller två, men förmodligen också en hel del annat och sammantaget behövs det helt enkelt en del utrymme för att få plats med alltihopa. Hur ska man tänka för att skapa snygg och effektiv förvaring?
Inbyggd skjutdörrsgarderob - en snabbguide
Inbyggd skjutdörrsgarderob - en snabbguide
Inbyggda garderober med skjutdörrar är något av förvaringarnas universallösning. De är både praktiska och snygga – så inte undra på att de har blivit så populära. Med en noga genomtänkt garderobsinredning kan du få maximal nytta av varje kubikcentimeter och med valet av skjutdörrar kan du ge din garderobsvägg i stort sett vilket utseende som helst. Här tipsar vi om enklaste vägen till drömgarderoben.